Over ons

Maudy

Maudy studeerde SPH (sociaal pedagogische hulpverlening) aan de CHE in Ede. Zij is ruim twaalf jaar actief in de sociale hulpverlening bij onder andere ‘s Heerenloo en Abrona. Daarvoor werkte zij in de luchtvaartindustrie en de communicatiesector. De combinatie van bedrijfsmatig pragmatisme en sociaal inlevingsvermogen helpen Maudy in haar contacten met hulpbehoevenden. Ze houdt ervan in teams samen te werken met anderen en geeft vorm aan de totstandkoming van vooraf gestelde doelen op een prettige, ontspannen en humorvolle manier. Maudy helpt anderen graag verder op weg, ongeacht hun eventuele belemmeringen.

Jacques

Jacques-Matthieu behaalde zijn doctoraal bedrijfskunde aan de Erasmus universiteit te Rotterdam (Nederland), studeerde algemeen management aan de HEC in Parijs (Frankrijk) en 'business administration' aan de universiteit van Idaho (USA). In 2013 schreef hij een boek over de invloed van de persoonlijkheid van de ondernemer op de bedrijfsstrategie onder de titel 'Na opening houdbaar tot.' Het boek beleefde drie drukken. Met ruim 31 jaar bedrijfservaring in diverse management- en directiepositie in MKB en grootbedrijf, is Jacques geen groentje meer. Nu in Cambodja verschuift deze ervaring naar de achtergrond en zal het meer als vehikel dienen voor de bediening onder de Cambodjanen.

Samen zijn Jacques en Maudy complementair in hun bediening naar het Cambodjaanse volk : Maudy in de persoonlijke sfeer, Jacques in de zakelijke. In Cambodja is werk en privé niet strikt gescheiden, zoals in Nederland. Dit sluit aan op onze filosofie dat de mens één wezen is en zichzelf dus altijd meeneemt in elke situatie.